INVITAL stmívač LED osvětlení

Do týdne
129 Kč 107 Kč bez DPH
Množství
-
+

Popis

INVITAL LED stmívač ?? je praktickým příslušenstvím pro každé akvarijní osvětlení s 1-pin vstupem. Díky svému příjemnému uživatelskému rozhraní jej ocení každý i začínající akvarista, kterého trápí příliš silné osvětlení u akvária způsobující zrychlený růst řas ?, nebo který hledá jednoduchý způsob automatického vypínání osvětlení. ?

⚠ Upozornení: Tento stmívač je vhodný pouze pro osvětlení do výkonu 60W. Pokud hledáte stmívač pro silnější osvětlení, nebo si přejete osvětlení ovládat pomocí mobilní aplikace, doporučujeme jednu z alternativ - INVITAL LED kontrolér / Sinkor LED Wifi Control

Vlastnosti stmívače INVITAL ✔

Manuální ovladač INVITAL nabízí snadné ovládání pomocí 4 tlačítek, tudíž s nastavením jeho režimů a funkcí nebude mít problém ani začátečník. Níže si jednotlivé funkce a indikátory popíšeme. ??

1️⃣ Tlačítko zvýšení intenzity - Stisknutím tlačítka se mění intenzita aktuálně nastaveného režimu o jeden stupeň nahoru. (celkem 11 stupňů intenzity po cca 9%)

2️⃣ Tlačítko snížení intenzity - Stisknutím tlačítka se mění intenzita aktuálně nastaveného režimu o jeden stupeň dolů. (celkem 11 stupňů intenzity po cca 9%)

3️⃣ Tlačítko ON/OFF a přepnutí režimu - Stisknutím se osvětlení vypne či zapne.

4️⃣ Tlačítko nastavení časovače s indikátorem zvoleného režimu - Stisknutím tlačítka se mění aktuální nastavení časovače - časovač se v moment nastavení aktivuje, nechá osvětlení svítit dle vybraného rozmezí a poté vypne. Osvětlení se další den znovu zapne.

Barva diody se mění v závislosti na nastavení aktivního režimu - 8H, 10H a 12H. Pokud indikátor nesvítí, časovač je vypnutý. Funkce časovače má také zabudované nastavení postupného rozednívání a stmívání - po nastavení režimu přejde osvětlení do pomalého zvyšování intenzity, který se zastaví na předem nastavené hodnotě. (viz.  1️⃣ / 2️⃣)

Kompatibilita ?

INVITAL stmívač je kompatibilní s většinou osvětlení, které mají rozpojitelný 1-pin spoj, a zároveň nemají již zabudovaný jiný kontrolér. Ty nejprodávanější osvětlení jsme pro Vás rovnou vyzkoušeli. ??

ℹ Informace: Pokud zde není uvedeno vaše osvětlení, můžete se na kompatibilitu dotázat v našem formuláři níže.?

Kompatibilní
✅ Sinkor LED II White / WRB
✅ Chihiros LED A series
✅ Chihiros LED C serie
✅ Diversa LED trubice
✅ Aquatlantis Easy LED 2.0

Nekompatibilní
❌ Aquastel LED trubice
❌ Chihiros LED A serie II
❌ Twinstar B line II

Technické parametry ?

Maximální výkon připojeného zařízení V / W Vstup / výstup
12-24V / 5-60W 1-pin

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.