INVITAL LED WRGB osvětlení 8,4W 40cm

Prémiové krmivo pro andulky.
Skladem
383 Kč 316 Kč bez DPH
Množství
-
+

INVITAL LED WRGB trubice je dlouho očekávané rozšíření naší nabídky LED osvětlení. Jedná se kompaktní a velmi odolné WRGB trubice vhodné pro všechny typy akvarijních a terarijních setů. Díky snadné instalaci, dlouhé životnosti a nízké spotřebě je ocení jak začínající, tak pokročilí akvaristé. 


 


Kdy zvolit LED trubice, a kdy výkonné osvětlení typu Chihiros či Sinkor? ????

Trubicová světla v této cenové relaci jsou ideální pro akvária, která nekladou důraz na pěstování náročných rostlin, a jejich hlavním zájmem je pěstování nenáročných odrůd ???? a chov živočichů ???? . Tato osvětlení jsou vhodná pro nenáročné akvaristy a teraristy, a jako doplněk již zařízených nádrží, kde potřebujeme zvýšit celkový výkon světla či rozšířit světelné spektrum - WRGB prvek ???? skvěle podtrhne jednotlivé barvy, a nádrž vypadá mnohem živější.

Pokud máte v akváriu středně náročné nebo dokonce náročné červené rostliny a nízké rostlinky, volte světla výrobců např. Sinkor nebo Chihiros. Tito výrobci se zaměřují na výrobu světel pro akvarijní rostliny, a mají podstatně vyšší svítivost díky jinému druhu použitých LED, lepší chlazení LED a tedy vyšší výdrž, kdy se postupně neztrácí výkon a u většiny modelů také jiné spektrum pro podání barev a zdravý růst rostlin ????????

 


INVITAL WRGB trubice pracují skvěle s již známou řadou osvětlení s denním/nočním režimem. Obě osvětlení mají totožnou konstrukci i systém instalace, tudíž je můžete jakkoliv kombinovat, a vytvořit si tak ideální zázemí pro Vaše rostliny ???? a živočichy????


WRGB čipy a manuální stmívač

Osvětlení nabízí kvalitní WRGB čipy, které pomohou zdůraznit pestré barvy živočichů i rostlin v nádrži. Osvětlení je možné přizpůsobit individuálním podmínkám pomocí manuálního stmívače, který je zabudován v kabeláži. Osvětlení nabízí 10 stupňů intenzity

Součástí stmívače je také časovač, který sám osvětlení vypne ???????????? ve Vámi nastavením intervalu 6, 10 či 12 hodin. Na stmívači jednoduše zvolíte interval, po kterém se osvětlení automaticky vypne  - následující den, se v čas prvotního nastavení osvětlení opět rozsvítí.


Odolná konstrukce a snadná instalace

Tělo osvětlení je složeno z kvalitního plastu, který skvěle propouští světlo a chrání LED čipy před poškozením - střepům z klasických LED trubic již odzvonilo.

Součástí balení jsou dva držáky s přísavkou, které Vám umožní těleso jednoduše umístit na jakýkoliv povrch, ať už pomocí přísavky např. na stěnu terária, nebo pomocí samostatného držáku a silikonu vlepit přímo do krytu.


Technické parametry

Rozměry Výkon Ochrana Počet LED (W:R:G:B) Zdroj
40 x 2 x 2 cm 8,4W IP68 42 (30 : 5 : 5 : 2) 100 - 240V AC 50/60 Hz

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.