Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.zoo-market.cz,  společnost Unido Zoo Market, s.r.o. prohlašuje, že poskytuje své služby v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Všechny získané osobní údaje zákazníků budou používány  pouze  pro účely obchodní a marketingové ve smyslu plnění služeb zákazníkům. Nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity.

Zákazník využíváním služeb tohoto elektronického obchodu uděluje souhlas ke shromaždování osobních údajů. Zákazník má právo kdykoliv požádat o vymazání osobních údajů z databáze a o zrušení své registrace. Učiní tak mailem info@zoo-market.cz  nebo telefonicky.  Své údaje můžete také měnit  nebo smazat v zákaznické sekci.

 

PŘIHLÁŠENÍ
Pro jednodušší nakupování

Registrace
Poslat heslo

AKTUALITY
Zprávy z našeho obchodu

1. března 2012

Ověřeno zákazníky

Díky vašim kladným ohlasům jsme získali prestižní certifikát Ověřeno zákazníky, který svědčí o kvalitách našeho obchodu. Moc si vážíme vaší přízně a slibujeme, že se budeme snažit naše služby nadále zlepšovat. Děkujeme!

Další aktuality

HODNOCENÍ NA HEURÉCE
Jak náš obchod ohodnotili naši zákazníci.

18.04.2018

Veronika.M

„100% spokojenost super kvalita za super ceny rychlé dodání zboží určitě doporučuji všem “

25.11.2017

Jaroslav

„Rychlé objednání vřelé doporučuji“

06.10.2017

Roman

„dobré ceny, slušný prodejce, široký sortiment zboží i živých tvorečků“

Více hodnocení

NEWSLETTER
Čerstvé novinky na Váš e-mail

FOTO MĚSÍCE
Majitelé a jejich miláčci