INVITAL Lumium WRGB60 55 cm 16W

Do týdne
855 Kč 707 Kč bez DPH
Množství
-
+

INVITAL Lumium WRGB nabízí inovativní a cenově dostupné řešení osvětlení Vašeho akvária. Osvětlení je vhodné pro všechna sladkovodní ? i mořská ? akvária, a díky širokému spektru a zabudovanému manuálnímu stmívači je ocení nejen začínající akvarista.

✨ Lumium je ideální pro akvária bez krytu, kde není potřeba silné intenzity pro rostliny, požaduje se barevné spektrum pro vybarvení rybek a hledí se na nízkou cenu svítidla.

? Oproti levným světlům v této cenové relaci má Lumium zdroj o napětí 12V, což je zcela bezpečné i při náhodném ponoření. Většina velmi levných světel má napájení 220V, protože zdroj je drahou výrobní položkou, takže jej nevyužívají. Samozřejmě kvalitní světla typu Sinkor a Chihiros pracují také s nízkým napětím 12-24V.

Ultralehký a stylový design ✨

Lehká voděodolná konstrukce zajistí pro Vaše akvárium douhodobý nerušený provoz. Díky posuvným držákům přizpůsobíte osvětlení každému akváriu.

Kompletní spektrum pro akvarijní rostliny ?

Širší světelné spektrum zajistí Vašim rostlinám lepší vybarvení, rychlejší růst a lepší vitalitu. Osvětlení obsahuje bílé, modré, červené i zelené diody, které obohatí celkový dojem z akvária a podtrhnou pestré zbarvení ryb.

Ovládání Easy LED Control ?

Díky zabudovanému ovladači je možné snadno přepínat mezi jednotlivými režimy a ovládat jejich intenzitu.

Ideální vybarvení pro ryby ?

Díky použití červené ?, zelené ? a modré ? LED docílíte skvělého vykreslení všech barev Vašeho akvária. To platí zejména pro ryby, které jsou pod osvětlením vždy syté a pestré.

Nastavitelný noční režim ???

Díky ovladači EasyControl je možné nastavit svícení pouze modrých LED, čímž docílíte tlumeného nočního režimu. To ocení každý akvarista, který se těší ze svého akvária i v pozdních hodinách. Použití nočního režimu neruší ryby, a nepřispívá k růstu řasy zapříčiněné dlouhým svícením.

Technické parametry

? Rozměry: 550 x 80 x 15,8 mm
? Vhodné pro akvária: 60-75 cm
? Výkon: 16W
? Zdroj: DC12V
? Lumeny: 691 lm

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.