Novinka

Substrát Repti Planet písek červený 4,5kg

Skladem
269 Kč 222 Kč bez DPH
Množství
-
+

Přírodní směs písků, bez přidaných barviv a chemických látek.?

  • Stimuluje přirozené chování (zahrabávání, kladení vajec). ?
  • Skvělá tepelná vodivost.?

Zcela přírodní terarijní substráty REPTI PLANET Natural Habitat SAND napodobují reálné podmínky v pouštních oblastech naší planety.

Na základně poznatků z expedic Repti Planet a výprav za plazy a obojživelníky celého světa jsme se nechali inspirovat skutečným prostředím a vytvořili jedinečnou směs písků, které napodobují habitat, kde plazi a obojživelníci opravdu žijí. Je však nutné si uvědomit, že jen malé množství plazů se vyskytuje čistě na písečném podloží. A právě pro tyto druhy je řada SAND určena. Pro druhy plazů, kteří nežijí výlučně na písečném prostředí je ideální použití substrátů Repti Planet Natural Habitat – EARTH).

Substrát Natural Habitat SAND stimuluje přirozené chování při zahrabávání (lov, úkryt před predátory nebo regulace teploty), případně při snůšce vajec. Díky skvělým tepelně vodivým vlastnostem, přírodnímu původu bez přidaných barviv a podpoře přirozených instinktů (zahrabání, kladení vajec) je přírodní substrát Natural Habitat SAND ideální pro chov mnoha druhů plazů v našich teráriích.?

Velikost balení: 4,5 kg

Barva: červený

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.