SERA Goldy Color Spirulina Nature 250 ml (95 g)

Granulované krmivo pro zlaté rybky a ostatní studenovodní ryby.

Skladem
115 Kč 103 Kč bez DPH
Množství
-
+

sera Goldy Color Spirulina Nature 250 ml (95 g)

Vybarvovací krmivo pro zlaté ryby s 10% spirulina

sera Goldy Color Spirulina Nature je vybarvovací krmivo z šetrně vyráběného granulátu bez barviv a konzervačních látek pro větší zlaté ryby, náročné šlechtěné formy a další náročné studenovodní ryby.

Vyvážená a snadno stravitelná receptura s hodnotnými ingrediencemi jako spirulina (10%) podporuje přírodní vybarvení krásných ryb. Barvy jsou intensivní a čisté a jasně ohraničené jedna od druhé.

Zdravý rozvoj a odolnost proti nemocem ryb jsou tímto podporovány. Plovoucí, tvarově stabilní granulát neznečišťuje vodu.

Kompletní krmivo pro studenovodní okrasné ryby (akvárium a zahradní jezírko).

Doporučení pro krmení:

1–2x denně tolik kolik ryby spotřebují v krátké době.

Složení:

rybí moučka, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, spirulina (10%), pšeničné klíčky (4%), pivní kvasnice, rybí tuk (z toho 49% omega mastných kyselin), Mannan-oligosacharid, gammarus, pšeničný lepek, krill, kopřivy, byliny, vojtěška, petržel, slávka zelenoústá, mořské řasy, paprika, špenát, karoten, česnek, řasy Haematococcus.

Analytické složky:

bílkoviny 38,9%, tuky 7,8%, vláknina 5,7%, vlhkost 5,0%, popel 6,9%.

Doplňkové látky:

Vitaminy a provitaminy: vit. A 14.400 IU/kg, vit. D3 1.800 IU/kg, vit. E (D, L-α-tocoferyl acetát) 180 mg/kg, vit. B1 18 mg/kg, vit. B2 18 mg/kg, stab. vit. C (L-ascorbyl monofosfát) 180 mg/kg.

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.