Neo výtokový Skimmer L Ver.2

Skladem
265 Kč 219 Kč bez DPH
Množství
-
+

Popis

Kompaktní skimmer pro výtokové sady Aquario Neo. Efektivně odstraňuje povlak a mikroorganismy z hladiny vody, a zároveň vodu provzdušňuje. Pracuje na základě Bernoulliho principu - využívá korelaci mezi rychlostí proudění a tlakem. Vzhledem k tomu, že se nachází na výstupu, každé stvoření, které by se dostalo do skimmeru, je okamžitě vypuštěno.

Olejový film, který prošel Neo Skimmerem, je velmi jemně rozdrcen a přestává se udržovat na hladině. Nakonec se dostane do vstupu filtru a biologicky se rozloží.

Instalace je velmi snadná - výtokový set zkrátíte na požadovanou výšku hladiny a skimmer nasadíte na jeho konec. Aquario Neo nabízí 2 varianty - varianta M pro s průměrem 13 mm a varianta L s průměrem 17 mm.

Rozdíly ve verzích V1 a V2 ?

Nová verze Aquario Skimmer Ver.2 má upravenou výšku - ta byla navýšena, aby vyrovnala prodloužení trubic u Neo Flow Ver.2. K této změně došlo z důvodu navýšení tolerance skimmeru při vypařování vody. Aquario Skimmer Ver.2 je možné použít i pro Neo Flow Ver.1, musí se však vyměnit vnitřní část trubic za vnější - následně zkrátit na 11 cm, aby odpovídala délce Ver.2.

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.