Kompletní CO2 set s 5 l lahví s nočním vypínáním s pH kontrolérem

Skladem
5 999 Kč 4 958 Kč bez DPH
Množství
-
+

Popis

 

INVITAL CO2 set nabízí kompletní a jednoduché řešení dodávky CO2 do Vašeho akvária. Kvalitní italské komponenty Camozzi zajistí dlouhý bezproblémový provoz a bezpečné užívání. CO2 set dodáváme již složený, tudíž s jeho instalací nebudete mít jakýkoliv problém.

Hlavní charakteristické rysy:

Nejspolehlivější na trhu, italské komponenty Camozzi

Přes 10 let v prodeji, nejprodávanější CO2 set na CZ/SK trhu

Prodloužená tříletá záruka - Jsme si natolik jisti kvalitou použitých komponentů, že poskytujeme speciální prodlouženou záruku 36 měsíců.

 

 

Použité komponenty:

Jak již bylo zmíněno, set je již smontován z velmi kvalitních italských komponentů, které jsou ověřeny stovkami spokojených zákazníků. Tyto komponenty jsou našimi specialisty zkompletovány a otestovány, abychom Vám zaručili bezproblémový provoz. Seznam komponentů ve složeném setu a jejich specifikace níže:

 

Redukční ventil - Hlavní redukční ventil se dvěma manometry. Připojuje se na CO2 láhev a dodáváme jej ve verzích W21.8 a G3/4.

Automatický pH kontrolér - Plně automatizovaný kontrolér, který řídí dávkování CO2 pomocí aktuálního stavu pH ve Vašem akváriu. 

Jehlový ventil Camozzi - Ventil pro jemné doladění dávkovaného množství CO2.

ACL ventil Camozzi - Elektromagnetický ventil, který v  kombinaci se spínacími hodinami zajistí dávkování ve Vámi daném časovém úseku.

 

 

Spojky a 2,5 m kvalitní vysokotlaké hadičky - Kvalitní italské spojky zajišťují propojení komponentů bez jakéhokoliv úniku.

Zpětný ventil - V případě poklesu tlaku ochrání komponenty přes kontaktem s vodou.

INVITAL CO2 láhev 2l/5l - Odolná a naplnitelná CO2 láhev.

Dodavatel lahví se může dle sezónnosti lišit, může se tak stát, že nebudou mít přepravní úchyty - nemá vůbec vliv na používání.

? Tlakové láhve musíme a jsme povinni zasílat prázdné. Po obdržení zásilky si láhev nechejte naplnit v nejbližší plnírně (je minimálně v každém okresním městě). Rádi bychom Vám láhev naplnili sami, ale v posledních měsících všechny přepravní společnosti tvrdě vystupují proti zasílání plných lahví. Postihují odesílatele i adresáta sankcemi za likvidaci zakázaného obsahu a je to tedy nejen nebezpečné, ale potencionálně pro odesílatele i adresáta velmi rizikové/drahé, ač Vám může jiný prodejce, který nemá tolik zkušeností, tvrdit opak. Plnírnu by bylo nutné stejně najít několik měsíců později, jakmile by plyn v láhvi došel. Jako kompenzaci Vám přibalíme zdarma Kapalinu do počítadla bublin.

Doporučujeme dokoupit:

Následující komponenty nejsou bohužel součástí CO2 setu z důvodu široké nabídky a specifických nároků jednotlivých akvaristů. Tyto komponenty je pro správný chod nutné zakoupit, pokud je již nevlastníte.

Difuzér/reaktor pro rozpouštění CO2 ve vodě - Tyto difuzéry tvoří drobné bublinky, které se daleko snáze rozpustí ve vodě.

CO2 Skleněný drop-checker - Používá se pro kontrolu množství rozpuštěného CO2 ve vodě. Pokud kapalina uvnitř drop-checkeru zezelená, znamená to optimální koncentraci CO2 ve vodě. 

Náplně do drop-checkeru Dennerle - Akvaristy velmi oblíbená náplň do CO2 drop-checkeru

 Volitelné příslušenství:

Počítadlo bublinek - Pro kontrolu množství proudícího CO2 do akvária.

Spínací hodiny - Pomocí těchto hodin můžete načasovat zapnutí a vypnutí elektromagnetického ventilu.

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.