INVITAL FotoBond - lepidlo na akvarijní tapety 30ml

Skladem
73 Kč 60 Kč bez DPH
Množství
-
+

INVITAL FotoBond ? je speciální lepidlo pro uchycení akvarijních tapet. Na rozdíl od klasických lepidel či silikonů pomáhá přilnout (nikoliv přilepit) plakát k zadnímu sklu akvária z vnější strany. Díky svému unikátnímu nevysychajícímu složení lepidlo dodává plakátu živé barvy a zajišťuje instalaci bez bublin. 

Jelikož lepidlo INVITAL FotoBond nikdy plně nevysychá, můžete proces lepení tapety v jakémkoliv bodě opravit a opakovat, a to i po mnoha měsících! Také proces odstranění tapety je z tohoto důvodu snadnou záležitostí.

Výhody použití INVITAL FotoBond ✨

✅ Jednoduchá a rychlá instalace tapety

Aplikace lepidla FotoBond nezabere více jak pár vteřin - stačí pouze jemně rozetřít a umístit tapetu, je to tak lehké. Lepidlo se poté postará o to, aby tapeta dokonale přilnula ke sklu, což zvýší celkový dojem z tapety - již žádné mapy či bubliny!

✅ Možnost opětovné instalace či opravy

Jak již bylo zmíněno, INVITAL FotoBond nikdy plně nezasychá, což umožňuje snadné opravy či výměnu akvarijní tapety bez známek instalace na skle akvária. Nemusíte se tak rozhodovat, zda si tapetu trvale přilepit, a zničit si tak celou zadní stěnu.

Jak správně a kvalitně připevnit tapetu ✔

1️⃣ Vybalení tapety - tapetu vyjměte z obalu a položte ji opačnou stranou na cca 12-24h (má tvarovou paměť, takto se narovná)

2️⃣ Naneste si na houbičku nebo štětec INVITAL FotoBond a rozetřete po zadním skle akvária (vnější straně)

3️⃣ Od středu stěny akvária postupně přiložte pozadí až ke krajům

4️⃣ Pomocí stěrky / karty vytlačte vzduchové bubliny

5️⃣ Pro 100% jistotu můžete rohy tapety k akváriu připevnit malinkým kouskem průhledné lepící pásky

Technické parametry ?

Objem ? Upozornění ⚠
30 ml Lepidlo je nevhodné pro lepení jakéhokoliv druhu 3D pozadí. / Před použitím lepidla a umístěním tapety se ujistěte, že je plocha pro instalaci bez nečistot. / Lepidlo je vhodné pouze pro vnější použití - neaplikujte jej v akváriu.

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.