Hračka Epic Pet kořen vřesový přírodní S

Vyrobeno z kořene vřesu, který vašemu psovi zajistí dlouhotrvající požitek ze žvýkací hračky?. Hmotnost: 60 - 150 g. Rozměry: 9 x 4 x 9 (d x š x v)
Skladem
191 Kč 158 Kč bez DPH
Množství
-
+

Hračka z pevného a odolného středomořského dřeva, které překoná dokonce i nejenergičtější žvýkače. Nenechte si ujít přírodní žvýkací vřesový kořen, který nabízí nejenom dlouhodobou zábavu pro vašeho psa, ale také přirozeně chrání a posiluje jeho zdraví.

Vřesový kořen je vybrán pro jeho vysokou odolnost a přirozenou schopnost vydržet dlouhodobé žvýkání. Navíc, je těžší a robustnější než olivové dřevo, a proto si ho váš pes užije déle.

Tato hračka je navíc výjimečně hygienická. Vysokotlakové čištění vzduchem a následné sušení po dobu několika měsíců zaručuje, že je hračka dokonale čistá a bezpečná. A co je nejlepší? Žádné chemické látky, žádný olej - jen přírodní materiál, jaký najdete v přírodě.

Díky tomu, že dřevo se neštěpí, ale uvolňuje jemné vlákna, je tato hračka bezpečná i pro vašeho psa. Tyto vlákna jsou pro něj stravitelná a na rozdíl od syntetických hraček mu nezpůsobí žádné potíže.

Hlavní benefity hračky přírodní žvýkací vřesový kořen:

  • Přírodní a ekologická hračka - vřesový kořen je 100% přírodní a bez chemických látek, což je šetrné k životnímu prostředí a zdraví vašeho mazlíčka.
  • Podpora dentální hygieny - žvýkání na vřesovém kořeni přirozeně čistí zuby a masíruje dásně vašeho psa, tím podporuje jeho orální zdraví.
  • Odolná a dlouhotrvající - vřesové dřevo je tvrdé a robustní, což zaručuje dlouhodobé využití hračky.
  • Bezpečná pro trávení - uvolňované vlákno je pro psa stravitelné a nezpůsobuje žádné potíže.

Velikost: S - vhodná pro malá plemena

Bez ohledu na velikost a plemeno vašeho psa, naše hračka poskytne hodiny zábavy a péče o zuby.

Hodnocení a recenze od zákazníků

Máte otázku?

Zajímá vás konkrétní detail? Položte dotaz našim profíkům.